dimecres, 7 de març del 2012
MATEMÀTIQUES
- PER A DIVENDRES HEM DE FER ELS EXERCICIS QUE ESTIGUIN MALAMENT DE LA FITXA.
CATALÀ-GRUP RÀPID
- per a demà m'heu d'enviar les instruccions per a fer funcionar una batedora. Me l'heu d'enviar per mail.
- per a dilluns hem de fer els exercicis de l'1 al 5 de la 109, la 20/21 del quadernet i el dictat preparat:
- per a dilluns hem de fer els exercicis de l'1 al 5 de la 109, la 20/21 del quadernet i el dictat preparat:
Generalment, els guisats es comencen amb un sofregit. Amb aquesta base tant podeu cuinar verdura com carns, peixos o ous. La cocció és llarga perquè la gràcia és que faci xup-xup. A més dels vegetals com a base del sofregit, hi podeu posar vi, conyac o vi ranci; també és típic de la nostra cuina afegir-hi, poc abans d'acabar-se la cocció, una picada, que també pot variar molt d'ingredients. Els aliments cuits amb aquest sistema queden tendres i molt gustosos, el suc també és molt bo.
CATALÀ- Grup de n'Antònia
Pàg. 102: 3, 4, 6, 7, 8, 12, 14, 15, 16, 17 i 18.
Estudiar ortografia: l i l·l (pàg 96).
Estudiar ortografia: l i l·l (pàg 96).
Subscriure's a:
Missatges (Atom)